Difference between revisions of "Projektien teettäminen"

From Tampere Hacklab Wiki
Jump to: navigation, search
(Created page with "Saamme hacklabille usein kyselyitä, että voimmeko tehdä korvausta vastaan jonkinlaista projektia. Hacklab ei ole alihankintafirma, vaan paikka jossa tekijä voi itse opete...")
 
m (Minulla on kiinnostava projekti labilaisille, kuinka toimin?)
Line 12: Line 12:
 
* Ulkopuolisille teetetyissä projekteissa käytetyt materiaalit ja muut resurssit on korvattava labille täysimääräisesti.
 
* Ulkopuolisille teetetyissä projekteissa käytetyt materiaalit ja muut resurssit on korvattava labille täysimääräisesti.
  
'''Jäsentemme koulutustaso on kaikkea koululaisista tekniikan tohtoriin. Osa hakee töitä, mutta valtaosa käy päivätöissä ja hacklab on vapaa-ajan harrastus. Tämän vuoksi emme voi taata, että kiinnostavallekkaan projektille löytyy tekijää. Isotöisissä projekteissa kannattaa suoraan tarjota esimerkiksi rahakorvausta, työsuhdetta tai osakkuutta startupissa.'''
+
'''Jäsentemme koulutustaso on kaikkea koululaisista tekniikan tohtoriin. Osa hakee töitä, mutta valtaosa käy päivätöissä ja hacklab on heille ennen kaikkea vapaa-ajan harrastus. Tämän vuoksi emme voi taata, että kiinnostavallekkaan projektille löytyy tekijää. Isotöisissä projekteissa kannattaa suoraan tarjota esimerkiksi rahakorvausta, työsuhdetta tai osakkuutta startupissa.'''

Revision as of 15:01, 22 March 2016

Saamme hacklabille usein kyselyitä, että voimmeko tehdä korvausta vastaan jonkinlaista projektia.

Hacklab ei ole alihankintafirma, vaan paikka jossa tekijä voi itse opetella tekemään asioita. Esimerkiksi 3D-tulostusta ja laserleikkausta tekee Tampereella useampi firma.

Hacklabilla ei ole yhtään työntekijää, joten yhdistys ei varsinaisesti voi tehdä mitään töitä. Meillä on kuitenkin jäseniä, jotka voivat olla kiinnostuneita joten hacklab voi toimia työnvälittäjänä.

Minulla on kiinnostava projekti labilaisille, kuinka toimin?

  • Kirjoita hallitukselle sähköpostitse esittely projektista ja pyydä välittämään se jäsenten sähköpostilistalle.
  • Jos mahdollista, tule seuraavana tiistaina esittelemään projektia ja keskustelemaan aiheesta.
  • Jos tekijä löytyy, toteuttakaa projekti.
  • Ulkopuolisille teetetyissä projekteissa käytetyt materiaalit ja muut resurssit on korvattava labille täysimääräisesti.

Jäsentemme koulutustaso on kaikkea koululaisista tekniikan tohtoriin. Osa hakee töitä, mutta valtaosa käy päivätöissä ja hacklab on heille ennen kaikkea vapaa-ajan harrastus. Tämän vuoksi emme voi taata, että kiinnostavallekkaan projektille löytyy tekijää. Isotöisissä projekteissa kannattaa suoraan tarjota esimerkiksi rahakorvausta, työsuhdetta tai osakkuutta startupissa.