Kannustajat-äänestys

(0 comments)

Tampere Hacklab on nyt marraskuussa mukana myös Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-äänestyksessä, jonka kautta voimme saada tukea yhdistyksemme toimintaan. Osuuskauppa tukee paikallisten nuorten harrastamista ja hyvinvointia merkittävällä rahasummalla. Siitä, miten tämä potti jakautuu äänestyksessä mukana olevien seurojen ja yhdistysten kesken, päättävät POK:n asiakasomistajat. Äänestäminen ei maksa sinulle mitään, mutta auttaa yhdistystä mahdollistamaan yhden hankkeen eteenpäin viemisen. Mitä enemmän ääniä saamme, sitä suurempi mahdollinen tukipottimme on.

Määrittelemme ja suunnittelemme yksinkertaisen ohjelmointiympäristön ja erilaisia osia sisältävän rakennussarjan, jonka avulla erityisesti nuoret voivat tutustua robotiikkaan ja antureihin teemaillan aikana tai erillisen tapahtuman yhteydessä. Rakennussarjan hinta jää sen verran edulliseksi, että tukisummalla niitä voidaan hankkia ja jakaa merkittäviä määriä osallistujille. Rakennussarja suunnitellaan yleiskäyttöiseksi niin, että nuori -- tai miksei myös asiasta kiinnostunut vanhempi -- voi omatoimisesti kokeilla ja rakentaa sen pohjalta itse haluamiaan laitteita. Sarjan mahdollisuuksia voi myös laajentaa hankkimalla itse lisää komponentteja. Tällainen järjestely antaa enemmän vapauksia käyttöön kuin esimerkiksi suosittu Lego Mindstorms -ympäristö.

Suunnitelmat julkaistaan avoimen lisenssin alaisuudessa verkossa kaikkien käyttöön siten, että niiden pohjalta kuka hyvänsä pystyy hankkimaan vastaavat osat itselleen harrastustaan varten, tai järjestämään niiden pohjalta tutustumistapahtumia omalla kotiseudullaan ja harrastusryhmissään.

Jos olet asiakasomistaja, muista siis äänestää meitä, kun äänestyskutsu tulee sähköpostiisi! Lisätietoja Kannustajista saa osoitteesta kannustajat.fi.

Currently unrated

Comments

There are currently no comments

New Comment

required

required (not published)

optional

required

Recent Posts

Archive

2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Categories

Tags

Authors

Feeds

RSS / Atom