Jäsenhakemus

Tästä voit hakea yhdistyksen jäsenyyttä.

Jäsenyys edellyttää yhdistyksen sääntöjen hyväksymistä. Voit tutustua sääntöihin tästä: Tampere Hacklab ry:n säännöt.

Kannattaa myös tutustua etukäteen jäsenen ohjeeseen, jossa on erilaisia käytännön asioita labin käytöstä.

Hallitus käsittelee hakemuksesi kahden viikon sisään ja lähettää sinulle sähköpostia tämän jälkeen noin viikon sisään. Tarkkaile roskapostiasi tämän ajan.

Jos et ole saanut mitään vastausta n. 3 viikon jälkeen, voit lähestyä kohteliaasti maililla hallitus at hacklab.fi ja kysyä onko hakemus saapunut perille.

Koko hakuprosesi kestää rekisteröinnin ja maksujen seurannan kanssa keskimäärin

- 6 viikkoa vuosijäsenillä,

- 8 viikkoa tilankäyttöoikeuden hakijoilla.

Tilankäyttöoikeutta hakevilla prosessi on pidempi, sillä siihen vaikuttaa maksupäivän lisäksi myös pankin tuottaman koosteen siirtyminen rekisteriin.

Ole ystävällinen, älä lähetä kiirehtimisviestejä; jäsenrekisteriä hoitava henkilö käsittelee hakemuksia ryhmittäin.

required

IRC-nick tai vastaava

required

Valitse tämä, jos haet jäsenyyden lisäksi kulkuoikeuksia labin tiloihin