Tilatiistai 20.8.2013

(0 comments)

20.8.2013 oli kuin muutkin illat: monipuolista häxäystä ja muutama ensikertalainen. Lisäksi eräs jäsen toi tulevat hakkerit imemään vaikutteita. Onnistumisesta ei ole takuita, koska polkuauto ja vuokraisännän retrohenkiset pelikoneet vei voiton. Lisäksi talon valikoimasta löytynyt Ubuntu cola teki hyvin kauppansa. Ehkä vielä on toivoa...

Esko laminoi lisää lasikuitua RC-purjeveneeseensä. Runkohan on 3D-tulostettu osissa ja kasattu yhteen. Lasikuitutöitä pitäisi opiskella lisää 5w:llä, onneksi osaamista alkaa jo löytyä.

Cos sai Amursk the grillin raspberry pi:n henkiin. Hajoamisen syynä oli muistikortin levinnyt filesysteemi jonka korjaamisen jälkeen raspi boottasi nätisti. Syksyn grillaussessioissa saadaan sittenkin vielä musaa. Samalla heräsi henkiin ajatus "UPS:stä" raspille, eli jonkinlainen lisäakku jonka avulla raspi saisi ajettua itsensä alas (noin 8 sekuntia) kun virransyöttö katkeaa. Testasimme 10kpl 1.5F superkonkilla kauanko raspi jaksaa niillä elää, mutta tulos oli 0 sekuntia. Olisiko NiMh-akkuihin perustuva systeemi sittenkin parempi?

 

[gallery]

 

 

 

 

 

Currently unrated

Comments

There are currently no comments

New Comment

required

required (not published)

optional

required