Liity jäseneksi

Tampereen hacklabin virallinen pyörittäjä on mode 5w ry, jonka jäseneksi voi liittyä jäsenhakemuslomakkeella tai lähettämällä sähköpostilla (hallitus at tampere.hacklab.fi)  tiedot:

Täydellinen nimi, (kutsumanimi), email, syntymäaika, puhelinnumero, kotikunta ja tärkeimpänä: haluatko vuosijäseneksi vai kuukausijäseneksi.

Vuosijäsenyys

• Rekisteröintimaksu 20€.
  • Liittymistä seuraavina vuosina vuosimaksu, jonka suuruus määräytyy vuosikokouksessa keväisin. Vuosina 2017 maksu vanhoille vuosijäsenille on 30€ vuosi.
  • Oikeus tilankäyttöön ja osallistumaan Hacklabin tapahtumiin.
  • Ei omaa avainta. Vierailu tiistai-iltaisin tai kuukausijäsenen seurassa.
  • Isojen koneiden (laser, plasma, iso jyrsin) käyttö vain opastetusti labin järjestämissä koulutuksissa.
  • Tarkoitettu harvoin tai satunnaisesti labia käyttäville.

Kuukausijäsenyys

• Rekisteröintimaksu 20€
  • Kuukausimaksu 10-50€ / kuukausi. Työssäkäyvälle suositus on 35€/kk. Opiskelijat, työttömät, nuoret ja muut voivat omantunnon mukaan alentaa maksua. Jos taas haluat tukea toimintaa, voit maksaa vaikka täydet 50€.
  • Samat oikeudet kun vuosijäsenellä, mutta omat ympärivuorokautiset kulkuoikeudet labille.
  • Isojen koneiden käyttö omatoimisesti koulutuksen jälkeen.
  • Tarkoitettu labilla aktiivisesti käyville.

Jäsenyys edellyttää yhdistyksen sääntöjen hyväksymistä. Voit tutustua sääntöihin tästä: mode 5w ry:n säännöt.

Saat hyväksynnän jälkeen emaililla viitenumerollisen tilisiirron, johonka voit maksaa jäsenmaksuja. Muista aina käyttää viitenumeroa, muussa tapauksessa pankki veloittaa aivan turhaan lisämaksuja meiltä. HUOM: Tarkkaile sähköpostisi roskapostilaatikkoja parin viikon ajan!