Multikopteri-teemailta 26.2

(0 comments)


 


Torstaina pidettiin uusin multikopteri-teemailta. Väkeä oli paikalla jälleen oikein mukavasti. Tampereen RC-lennättäjistä paikalla olivat kopterimaisterit Joner ja Vergo.


Vergo kertoi aluksi multikopterien nykyaikaisesta tekniikasta. Aiheina olivat mm. kopterikäyttöön tarkoitetut FC:t (flight controller) ja nopeudensäätimet.


Joner kertoi sitten FPV-racing-liigasta. Tarkoitus olisi siis aloittaa pirkanmaan alueella FPV (first person view)-lennättäjien kilpailuliiga, jossa lennettäisiin videolinkkiyhteydellä pieniä multikoptereita radalla. Touhun olisi aluksi tarkoitus olla hyvin epävirallista ja hauskanpitoon painottuvaa. Ulkomailla FPV-racingia on jo ehditty harrastaa, ja siitä on seurauksena muutama hieno Youtubevideo. Joner esitti myös esimerkkisetin osista, joista kisakopterin voisi rakentaa. Ainakin 3 Hacklabilaista päätti tilata osat joten ensi kesänä kisataan.


Kirjoitusalustassa on sivu, jossa on Jonerin valitsema osalista ja johon voi lisätä nimensä jos kiinnostui http://kirjoitusalusta.fi/5w-fpv


Virallisen osuuden päätteeksi oli vapaata seurustelua, koptereiden ihmettelyä ja lennätystä.


Video: https://www.youtube.com/watch?v=OAuXGNLJvco


ja kuvia tapahtumasta:


 


[gallery]


 


 


 


 


 


 

Currently unrated

Comments

There are currently no comments

New Comment

required

required (not published)

optional

required

Recent Posts

Archive

2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Categories

Tags

Authors

Feeds

RSS / Atom