Liity jäseneksi

Tampere hacklabin toiminnan taustalla on Tampere Hacklab ry, jonka jäsenyys vaaditaan tilankäyttöoikeuteen. Toiminta pyörii vapaaehtoisvoimin. Jokaisen jäsenen osallistumista ja tukea yhteisön hyväksi tarvitaan ja arvostetaan suuresti.

Tilankäyttömaksu

• jatkuva tilankäyttömaksu
  • suositus on 40€ / kuukausi esim. opiskelijat, työttömät ja nuoret voivat omantunnon mukaan alentaa maksua minimi summa on 10€ / kuukausi
  • kuukausi maksut sisältävät yhdistyksen vuosittaisen jäsenmaksun

Tilankäyttöoikeus

• tilankäyttömaksulla saat ympärivuorokautisen tilankäyttöoikeuden
  • isojen koneiden käyttö omatoimisesti asiaankuuluvan koulutuksen jälkeen
  • sinulla on mahdollisuus vuokrata lisätilaa keskeneräisiä projekteja varten 20€ / m2 / kuukausi
  • tilankäyttöoikeutettuna hyväksyt tilaa koskevat säännöt
  • ovien avaaminen toimii puhelimitse

Yhdistyksen jäsenyys

• jatkuva vuosimaksu, jonka suuruuden yhdistyksen hallitus päättää. Vuodelle 2020 jäsenmaksun suuruus on 30€ / vuosi.
  • vuosimaksu ei sisällä omaa avainta. Vierailu tiistai-iltaisin, hacklabin tapahtumissa tai tilankäyttöoikeuden omaavan jäsenen seurassa.
  • sinulla on oikeus käyttää käsityökaluja
  • koneiden käyttö vain opastetusti labin järjestämissä koulutuksissa

Jäsenyys edellyttää yhdistyksen sääntöjen hyväksymistä. Voit tutustua sääntöihin tästä: Tampere Hacklab ry:n säännöt.Tutustu etukäteen myös jäsenen ohjeeseen, jossa on erilaisia käytännön asioita tilan käytöstä.

Tee jäsenhakemus

Hakemuksen tehtyäsi saat vahvistusviestin. Hallitus käsittelee hakemuksesi kahden viikon sisään ja saat hyväksynnästä vahvistus sähköpostin. Tarkkaile roskapostiasi tämän ajan.

Jos et ole saanut mitään vastausta n. 2 viikon jälkeen, voit lähestyä kohteliaasti maililla hallitus at tampere.hacklab.fi ja kysyä onko hakemus saapunut perille.

Ole ystävällinen, älä lähetä kiirehtimisviestejä; jäsenrekisteriä hoitava henkilö käsittelee hakemuksia ryhmittäin.