Mistä meidät voi löytää?

Pikaviestimet Matrix: #tampere:hacklab.fi  , sillattu IRC- ja Telegram-viestimiin. Pikaviestinten ohjeet
Postiosoite: c/o (Osoite on yksityishenkilön, itse toimitilaan ei postia voi vielä lähettää)
Toimitila: Ahlmanintie 56, Nekala, Tampere. Katso tarkemmat saapumisohjeet tältä sivulta.
Postituslista:

hs.the5thwave miukumauku freelists.org

Sähköposti:

info mauku tampere.hacklab.fi
hallitus miuku tampere.hacklab.fi

HUOM! näitä lukee lähinnä yhdistyksen hallitus.
Tiloihin, koneisiin, yms. liittyvissä asioissa kannattaa olla yhteyksissä yhteisöön esimerkiksi sähköpostilistalla, pikaviestimissä tai keskustelufoorumilla (discourse).

Pankkiyhteys:

Tampere Hacklab ry
IBAN: FI47 1146 3001 1288 31
BIC:NDEAFIHH

Käytä maksaessasi aina viitenumeroa joka löytyy jäsenyydenhallintapalvelusta

Verkkolaskuosoite: FI4711463001128831
OVT-tunnus: 003724197485
Operaattoritunnus:    NDEAFIHH
Ohje laskuttajille:

Jos haluat laskuttaa yhdistystä jostain, voit tehdä sen verkossa käyttämällä yo. tietoja omasta verkkopankistasi tai taloushallinnan järjestelmästäsi. Tällöin maksuprosessista jää muutama nykyään turha vaihe välistä pois, kuten laskun postittaminen ja laskun tietojen kopioiminen puolin ja toisin.

Vastuuhenkilöt (Wikissä)

Avoimet tiistait

Joka tiistai kello 18.00 jälkeen on hacklabilla avoimet ovet. Tällöin kuka tahansa voi vapaasti tulla tutustumaan yhteisön toimintaan.

Pikaviestimet

Nopein tapa tutustua toimintaan ja esittää kysymyksiä on poiketa aktiivisilla pikaviestinkanavallamme. Tarkemmat ohjeet tästä.

Postituslista

Tärkeimmät tiedotukset tulevista tapahtumista ja tilaisuuksista lähetetään postituslistalle. Listalle voi liittyä antamalla sähköpostiosoitteensa tällä sivulla.

Listalta poistuminen tapahtuu omatoimisesti - ohjeet on jokaisen sähköpostin lopussa.