Open Hackday Tampereella 26.11.2011

(0 comments)

hackdayOpen Hackday on hackathon tyyppinen kaikille ilmainen (ei pääsymaksua) tapahtuma, jossa osallistujat työstävät ohjelmistoja ja laitteistoja; jakavat ideoita ja viettävät aikaa yhdessä. Jos et välttämättä halua 'hakkeroida', mutta haluat muuten vain seurata ja jutella, olet yhtälailla tervetullut.

Open Hackday tapahtumat edustavat hakkerihenkisten paluuta juurilleen - paluuta niihin käytäntöihin ja tapoihin, joista monet meistä ovat tulleet. Tapahtumassa ei ole tarkoitus pitää PPT-sulkeisia tai muita esityksiä.

Sen sijaan keskitymme laitteiden ja ohjelmistojen tutkimiseen ja kehittämiseen sekä teknologian ihmeisiin tutustumiseen. Tietenkin jos päivän aikana nousee aihe/demo/esitys mikä olisi hyödyllistä/hauskaa näyttää kaikille, on sekin mahdollista. Tilassa on erittäin hyvät AV-laitteet ja useita videotykkejä.
Ensimmäinen Open Hackday järjestetään Uudella Tehtaalla 26.11.2011

 

Osoite: Uusi Tehdas (Protomo) Väinö Linnan aukio 15 (3. krs) 33210 Tampere

Aika: Launtai 26.11.2011 klo 12-20

Järjestäjät: Devaamo ja Tampereen Hackerspace 5w

 

Tapahtumaan ei ole ilmoittautumista. Voit tuoda omat laitteesi ja projektisi paikan päälle. Jätä kuitenkin pyrotekniset ja biologiaan liittyvät projektit ulos. Tiedossa on ainakin muutama aihe, joita osallistujat tutkivat ja ihmettelevät. Asennamme Nemon (http://merproject.org/) mahdollisimman useaan laitteeseen, kuten esimerkiksi N950 ja N9. Lisäksi aiomme pystyttää OBS:n (OpenSUSE Build System/Service) ja pistää sen työskentelemään jotain muutamaksi päiväksi.

Meillä on käytössä useita erilaisia laitteistoja, joita käyttää: muutama Metawatch, useita N950, muutama N9, muutama SnowBall PDK, Netbookkeja, Tabletteja, N900:ia ja muutama serveri. Jos sinulla sattuu olemaan muita laitteistoja, jotka voisivat kiinnostaa muita, ota ne mukaan! Tilassa on keittiö, WC ja kahvia, mutta ruoka ja juomat on tuotava itse.

Tervetuloa paikalle ensimmäiseen Open Hackday tapahtumaan! Jatkossa järjestämme vastaavia tapahtumia lisää.

[Tapahtuman-jälkeen] Paikalla oli 10-15 henkilöä, joista muodostui kaksi ryhmää: softan kanssa häkkäävät ja 'hackerspace' porukka. Ehkä ensi kerralla saadaan hw ja sw häkkääjät sekoittumaan :) Tunnelma oli rento

Open Hackday at New Factory - Tampere

[/Tapahtuman-jälkeen]

 

Currently unrated

Comments

There are currently no comments

New Comment

required

required (not published)

optional

required