Hacklab Summit Finland 16

Hacklab Summit Finland 2016 eli HSF16 järjestettiin tammikuun viimeisenä viikonloppuna, 29.-31.1.2016. HSF on vuotuinen kansallinen päätapahtuma keräten viikonlopun ajaksi Tampereelle noin 50 hacker/maker -kulttuurista innostunutta henkilöä ympäri Suomen. Tapahtumassa on paikalla väkeä lähes kaikista Suomen hacklabeista ja tänä vuonna mahdollisesti myös muutama kansainvälinen vieras. Hacklab Summit Finland järjestetään jo viidettä kertaa ja edelleen Tampereella.

 

Viikonlopun ohjelmassa on yhteisiä projekteja, esityksiä mielenkiintoisista aiheista, vapaamuotoisempaa vaihtoehtoisempaa yhdessäoloa - tänä vuonna esimerkiksi kiipeilyä. Yksi tapahtuman kohokohta on kuitenkin robokisa, johon on valmistauduttu melkein vuoden ajan ympäri Suomea. Kilpailussa robotin on kyettävä itsenäisesti selviämään labyrintissä kierros nopeammin kuin kenenkään muun robotti. Toisaalta nopeus ei ole kaikki kaikessa vaan myös hakkerihenkisestä toteutuksesta saa erikseen pisteitä ja mahdollisesti kunniamaininnan. Autonomisten robottien lisäksi on sarja myös etäohjattaville roboteille.

 

Ohjelma

Ohjelmassa tarjolla ainakin:

  • Pixel sisters-nörttityttökuoro esiintyi perjantaina
  • Vierailu mediamuseo Rupriikissa
  • Mini-quadeilla kisailua (Ei tarvi tuoda omia quadeja)

 

Tilat

Tällä kertaa HSF järjestetään Tampere Hacklabin tiloissa Nekalassa. Labitilojen lisäksi käytettävissä on yläkerran toimistotilat esim yöpymistä ja kilpailuja varten. Yläkerrasta lötyy myös keittiö. Ulkona on käytettävissä grilli, peräkärrysauna ja -palju.

 

Ilmoittautuminen


Koska tilaa on nyt hyvin, ei ole tarkkaa maksimimäärää osallistujissa. Voit myös ilmestyä paikalle ilmoittautumatta, tosin silloin emme voi taata esim osallistumisia ryhmäohjelmiin. Ilmoittautuminen helpottaa järjestäjien työtä ja tapahtuman budjetointia.

Osallistuminen maksaa itse määriteltävän summan, jolla katetaan kustannukset. Suositusmaksu on 20€. Erilliset ohjelmat kuten seinäkiipeily ja mediamuseo maksavat erikseen.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä.

 

Lisätiedot

 

Lisää tietoa ja tarkka ohjelma löytyy kirjoitusalustasta: https://kirjoitusalusta.fi/HSF16