Metallijyrsimen joukkorahoituskampanja!

(0 comments)

Olemme aloittaneet joukkorahoituskampanjan osana Mun Tampere -hanketta. Kampanjan päätavoitteena on hankkia Hacklabille oma metallijyrsin ja järjestää siihen liittyvää käyttökoulutusta. Myös esineiden ja asioiden valmistaminen metallista on keskeisessä roolissa hanketta. Mikäli kampanja saa kerättyä kuudenkymmenen prosentin osuuden 4000 eurosta 13.12.2020 mennessä, tulee Tampereen kaupunki mukaan rahoittajaksi neljänkymmenen prosentin osuudella minimitavoitteesta. Osallistu täältä.

Lisätietoa Tampereen kaupungin ohjelmasta:
https://mesenaatti.me/mun-tampere/

Keräyksen minimitason saavuttaminen mahdollistaa manuaalisesti ohjattavan metallijyrsimen hankkimisen, sen kuljetuksen ja asennuksen sekä koulutuksen pitämisen jäsenistölle. Korkeamman tavoitesumman saavuttaminen mahdollistaa paremman koneen sekä laajemman lisävaruste- ja työkaluvalikoiman hankkimisen. Manuaaliohjatun koneen sijasta voidaan mahdollisesti hankkia CNC-metallijyrsin.

Tietoa saa jakaa sosiaalisen median alustoille ja suoraan mahdollisille osallistujille. Aiheeseen liittyviä kysymyksiä voi esittää pikaviestimissä tai sähköpostilistalla.
Current rating: 1

Comments

There are currently no comments

New Comment

required

required (not published)

optional

required