Sänkyyn uudet jalat

Tällä kertaa oli tällainen yksinkertainen ja suoraviivainen projekti. Makuuhuoneen viimeisimmän järjestelyn jälkeen sängyn toinen pääty oli vinokaton alla. Tuonne katon alle ei sitten mahtunut tuo sängyn korkeampi pääty jolloin tuo päätyi keskelle huonetta. Ei kovin kätevä. Pohdinnassa oli rautasahan näyttäminen tuolle korkealle päädylle, mutta ehkä sille on seuraavan uudelleenjärjestelyn jälkeen taas tarvetta. Pitää siis tehdä vaihtoehtoiset jalat.

Ongelmainen, liian korkea sängynpääty keskellä huonetta

Ongelmainen, liian korkea sängynpääty keskellä huonetta.

Osalista:

  • Huonekaluputkea 30x30x1,5mm, noin 2 * 40 cm
  • Muovitulpat huonekaluputkeen, 4 kpl
  • Huopatassut, 2 kpl
  • Valkoista maalia

Huonekaluputkesta sopivat pätkät, reiät mittojen mukaan paikoilleen ja kerros valkoista maalia pintaan.

Sahattuna, porattuna ja pintakäsiteltyinä. Odottamassa tulppia

Sahattuna, porattuna ja pintakäsiteltyinä. Odottamassa tulppia.

Maalin kuivuttua tulpat päihin ja huopatassut lattiaa vasten oleviin päätyihin. Maali näyttää kuvissa jopa yllättävän hyvältä vaikka kuvistakin näkee ettei tuohon ole liikaa panostettu. Ei noita jalkoja kukaan näe, sängyn ja seinän välistä.

Tulpat paikoillaan

Tulpat paikoillaan.

Kiinnityksessä hyvänä apuna oli Aku Ankka. Taskukirjakokoelmasta sai hyvin tehtyä tilapäiset jalat pitämään sängyn palikat kohdillaan vanhaa päätyä irroittaessa ennen uusien kiinnittämistä.

Joku mittavirhekin oli sattunut suunnitelmissa ja reiät olivat liian pienet. Onneksi tuollainen millimetrin virhe on helppo kotikonsteinkin korjata. 

Ennen Jälkeen

Ennen ja jälkeen.

Kyllä se ilman noita Aku Ankkojakin toimii. Ei vaan tullut otettua sellaista hyvää kuvaa valmistuneesta projektista. Huomasin kuvan puutteen sitten kun olin jo pyöräyttänyt sängyn ympäri ja ne jalat ovat nyt siellä näkymättömissä seinää vasten vinokaton alla.

Current rating: 5