Plasmaleikkuri ja puujyrsin otettu käyttöön

(1 comment)

Plasmaleikkuri ja iso jyrsin ovat vihdoin toiminnassa uusissa tiloissa. Kaikki tarvittavat kytkennät on tehty (paineilma, vesi, sähkö, ohjaus), ja laitteilla on tehty testileikkaukset. Uudet tilat ovat päässeet etappiin jossa kaikki työkalut ja laitteet ovat käytössä.

Jyrsimen käyttöönotto

Jyrsin on testattu ajamalla leikkuupöytä tasaiseksi, jonka aikana ei ilmennyt ongelmia. Jyrsimeen ideoitiin varoituspaneelia joka seuraa karan moottorin lämpötilaa ja jäähdytysveden virtausta.

Plasman testileikkaus

Plasmaleikkuri saatiin otettua käyttöön tiistaitapaamisen yhteydessä jolloin tehtiin tarvittavat liitännät laitteeseen. Ensimmäisillä testileikkauksilla ei suihku mennyt läpi, mutta suuttimen vaihdon ja asetusten säätämisen jälkeen saatiin metallia leikattua onnistuneesti. Plasmaleikkuri vaatii vielä hienosäätöä ja testausta, mutta on kuitenkin toimintavalmis.

Plasmakoppi on lähes valmis, vielä puuttuu osasta seinistä villoitus ja kipsilevyt, mutta ilmanvaihto/kärynpoisto on toteutettu ja sinne tulee vettä, sähköä ja paineilmaa (luonnollisesti kompuran ollessa leikkurin vieressä).

Current rating: 5

Comments

Teo 6 years, 11 months ago

Jipiii :)

Link | Reply
Currently unrated

New Comment

required

required (not published)

optional

required