Tampereen Hacklabin syyssauna

(1 comment)

Tampereen Hacklabin syyssauna sujui todelle mukavissa merkeissä Oldskool ry:n tiloissa, joissa on käsittääkseni myös pidetty muita Hacklabin tapahtumia koska meillä ei Hacklabilla ole saunaa. Voisimme vaikkapa joskus rakentaa hacklabille saunan joka kulkisi sähköpyörien perässä, niitähän meiltä löytyy. Tai vaikka ihan muuten vain rakennella saunan peräkärryyn niin voitaisiin saunoa kun siltä tuntuu.

Muutamia esityksiäkin saimme, harmi että ne jäivät vähäisiksi.

Mika paljusta josta oli jossain aikeisemmassa saunaillassa kerrottu projektivaiheista, nyt kerrottii millainen siitä tuli valmiina, paljonko se imee vettä, kauanko sen lämmittäminen kestää ja mitä paljuilu tuollaisessa ylipäätään maksaa.

Ville piti esittelyn Inkscape vektoripiirto-ohjelman g-code pluginin toiminnasta ja sen modifikoinnista yhdistyksen laitteiden kanssa yhteensopivaksi.

Kolmas esitys oli aika hengenvaarallisista sähkörullaluistimista, joissa oli molemmissa 250w moottori, joten riskit ovat suuret.

Myös labimme uutta pikkujyrsin-projektia käytiin läpi. Kuinka se toimii ja miten se on parempi verrattuna aikaisempaan.

 


Saunomisen ja esitysten ohella iltamaan kuului myös ruokailua, tällä kertaa nyyttärimeiningillä, ja ruokaa sekä herkkuja tuotiinkin kunnioitettava määrä. Ilta kului rattoisasti myös arcade pelien äärellä ja ihmetellen PocketChip ja Pocket Operator laitteita ja muuten vain yhdessä jutustellen.

 

Kuvia tilaisuudesta ei kauheasti otettu mutta tässä yksi kohtalaisen tyylikäs.

 

Omasta puolestani tahdon kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita. Oli erittäin mukava tutustua uusiin ihmisiin ja keskustella mielenkiintoisista aiheista. Olen itse kohtalaisen uusi labin jäsen ja olen saanut paljon hyviä kavereita labilta.

Current rating: 5

Comments

Henri "Ketturi" Keinonen 7 years, 5 months ago

Kiitokset myös minulta tapahtumasta, oli oikein onnistunut ilta ja mukavaa kokoontua hyvässä seurassa. Keväällä taas uudestaan!

Link | Reply
Currently unrated

New Comment

required

required (not published)

optional

required